Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 10 common:people_all_forms

Методичний тренінг "Формувальне оцінювання: освітній тренд чи виклик сьогодення?"

Date: 29 березня о 15:03, Refreshed 29 березня о 15:08
27 views

    Новий освітній простір закладу освіти має бути комфортним та зручним для учнів, викликати радість, стимулювати фантазію, мотивувати до навчання та розвитку інших сучасних видів діяльності. Ще на старті реформа НУШ стала неабияким викликом для педагогів закладу не лише з точки зору зміни підходів, принципів, методів і форм роботи, а й у плані оформлення освітнього  простору. Вчителі мали відмовитися від стандартного незмінного набору стендів, до якого звикли протягом багатьох років, і перетворити освітній заклад на територію креативу, що мотивуватиме учнів навчатися. Саме такий сучасний освітній простір  репрезентували учасникам семінару педагоги Маньківської філії Красносільського опорного закладу.

Заступники директорів з навчально- виховної роботи освітніх закладів Бершадської громади  стали активними учасниками методичного тренінгу «Формувальне оцінювання: освітній тренд чи виклик сьогодення?». Увага присутніх частково акцентувалася на отриманні нової інформації, роботі з нормативними документами щодо формувального оцінювання. Основним  завданням було формування в учасників нових вмінь і навичок, розвиток особистісних і професійних якостей.

Налаштуватися на активну взаємодію допомогла психологічна хвилинка, яку провела практичний психолог закладу Замкова Т.А.

План роботи репрезентувала учитель- методист Тимошенко Т.Л. за допомогою технології «Класики». Напередодні заходу учасники мали змогу зареєструватися, використовуючи сервіс для продажу квитків | Event.net.ua . Під час тренінгу ближче познайомитися - застосувавши гугл-мапу та дошку Padlet. Опитування «Я і формувальне оцінювання» здійснили за допомогою застосунку «Ментіметр», який педагоги використовують для створення презентацій із зворотним зв’язком у реальному часі.

Завідувач Маньківської філії Лазарева С.І. для пояснення суті та завдання формувального оцінювання застосувала інтерактивну вправу «Точка» і  тезово виокремила вимоги освітніх документів щодо формувального оцінювання.

Павліченко Н.В., заступник завідувача філії, провела інтерактив «Карусель», під час якого учасники опрацювали складові формувального оцінювання.

Учитель початкових класів Маньківської філії Тимошенко Т.Л.  практично продемонструвала використання сервісу Plickers, який дозволяє проводити мобільні голосування і фронтальні опитування . Робота з цим мобільним додатком забирає не більше кількох хвилин, отримання результатів опитування відбувається без тривалої перевірки та миттєво виводиться на екран комп’ютера (телевізора, проектора), під’єднаного до Інтернету, й не потребує застосування ґаджетів учнями.

Розв’язуючи під час тренінгу різні змодельовані ситуації й проблеми, аналізуючи їх, учасники набули нового цінного досвіду. Це сприятиме підвищенню їхньої мотивації до саморозвитку та професійного зростання. Педагогічний колектив щиро вдячний тим, хто відгукнувся на наше запрошення та завітав до нашого закладу. 

Comments:
Only authorized users can leave comments.